richtlijnen Soul Body Fusion®

Hier volgen de vernieuwde richtlijnen voor gecertificeerde Soul Body Fusion® Practitioners zoals geformuleerd door grondlegger Jonette Crowley:

*Je mag reclame maken voor jezelf als een Gecertificeerde SBF® Practitioner. Dat omvat ook het vermelden van jezelf als een Gecertificeerde SBF® Practitioner op Soul Body Fusion® websites, Facebook, etc.

*Vermeld het logo en de daarbij behorende kleuren om Soul Body Fusion® herkenbaar te maken op je website of ander promotie materiaal *Gebruik altijd het geregistreerde Trademark symbool wanneer je verwijst naar Soul Body Fusion®. Dat kan de ® zijn of TM.

*Vermeld altijd ergens op je website of promotie materiaal: www.JonetteCrowley.com  en de landelijke website www.soulbodyfusion.nl.

*Je wordt aangemoedigd om sessies te doen met vrienden, familie en cliënten op individuele basis.

*Je mag gratis sessies geven, je mag er ook geld voor vragen. Je bepaalt zelf het bedrag dat je voor de sessies vraagt en je beslist zelf hoe je de sessies vormgeeft (persoonlijk, op afstand, via skype of telefoon).

*Je bent NIET gerechtigd om Soul Body Fusion® in welke vorm dan ook te onderwijzen. Dus niet in workshops of als onderdeel van workshops, geen kleine groepsbijeenkomsten, “open avonden”, publieke demonstraties, SBF® video’s, etc.

*Je bent NIET gerechtigd jezelf als SBF® Docent of Teacher te profileren; je mag  alleen voor jezelf reclame maken als Gecertificeerde Practitioner.

*Als je SBF wil delen met anderen, op een andere manier dan via individuele sessies, dan kan dat alleen als Gecertificeerde Soul Body Fusion® Teacher. Jonette verzorgt verschillende keren per jaar Teacher Trainingen.

We begrijpen dat Soul Body Fusion® eenvoudig is qua toepassing. Toch vragen we je om respect te hebben voor de integriteit van dit werk, zoals het is vormgegeven door Jonette Crowley met de hulp van haar gidsen. Er zijn honderden Gecertificeerde Teachers over de hele wereld die een week lang een intensieve training hebben gevolgd om officieel SBF® te kunnen onderwijzen.

Soul Body Fusion® heeft weinig regels; we vragen je om de liefde en de intentie van dit bijzondere werk te honoreren. Dankjewel!