Jonette Crowley

Over Jonette Crowley
Jonette Crowley creëerde de Soul Body Fusion® techniek; een vaardigheid, waarbij je de connectie met je complete wezen activeert en je het proces van heel-worden en healing kan ervaren.
Ze is een internationaal gerespecteerd spiritueel teacher en oprichtster van het Center for Creative Consciousness, een organisatie die zich wijdt aan spirituele bewustzijnsontwikkeling, het ontwaken van het bewustzijn. Jonette is een onderzoekster en ontdekker—zowel in de innerlijke werelden als met haar reizen rond de wereld. Ze is een moderne mystica, met de gave van helderziendheid, healing, en de unieke capaciteit om energieën vast te houden waardoor anderen hun spirituele waarheden kunnen ervaren. Vanaf eind jaren 1980 ontving en deelde ze teachings van haar gidsen: White Eagle en Mark. Geleid en geïnspireerd door haar gidsen geeft Jonette workshops en retraites in spirituele groei in de VS en Europa. Ze heeft heel veel gereisd — naar meer dan 60 landen, en ze leidt spirituele avontuurlijke reizen naar bijzondere en heilige plaatsen.
Jonette heeft 2 boeken geschreven: De Adelaar en de Condor en Soul Body Fusion (beiden vertaald in het nederlands). Haar openhartige en bezielde beschrijving van haar reizen en de daarmee verbonden innerlijke reizen maakt het lezen tot een diep energetische ervaring.
Voor meer informatie over reizen, workshops, doorlopende cursussen via internet of teleconferenties, cursussen via CD, gratis meditaties, sessies met White Eagle   www.jonettecrowley.com
Om op de hoogte te blijven van Jonette Crowley’s evenementen zie de website www.jonettecrowley.com en www.jonettecrowley.nl.
‘MARK’ is een kosmisch wezen van de Grote Witte Broederschap, gechanneld door Jonette sinds 1989. Hij transporteert je op een natuurlijke manier naar hogere staten van bewustzijn zodat je die zelf kan ervaren. Je ontvangt je eigen wijsheid en inzichten en je kan diepgaande veranderingen voelen dat alleen ontvouwend en uitbreidend bewustzijn je kan geven. Voor als je een pad wilt met begeleiding en wegwijzers, maar zonder leraar of dogma; voor als je verlangt naar spontane doorbraken, maar niet goed weet die in gang te zetten…. dan kan werken met MARK precies het juiste antwoord zijn! Een citaat van Mark: “… Jij bent de bron die je altijd buiten jezelf hebt geplaatst. Ontwaken is niet slechts een toename van bewustzijn, het is vooral een toename van ons scheppend vermogen. Meesterschap is een voorwaarde voor schepping. We gebruiken het woord schepping zodat je jezelf als God/Godin zal herinneren. Schepping ontstaat uit Harmonie. Doordat jullie bewustzijn en het bewustzijn van de mensheid wordt verhoogd en in harmonie gebracht met Aarde en de Natuur zal alles op elkaar afgestemd zijn voor een krachtig Ontwaken” – MARK