Lerarenopleiding

Soul Body Fusion® lerarenopleiding in Nederland

Houd je van Soul Body Fusion en wat het kan doen voor mensen?
Wil je je verbinding met Soul Body Fusion® verdiepen?
Wil je Soul Body Fusion® workshops geven?
Dan is de lerarenopleiding iets voor jou!

Jonette Crowley heeft de afgelopen jaren de Soul Body Fusion® lerarenopleiding (die 5 dagen duurt) in meerdere Europese landen gegeven. Dit jaar geeft zij deze training online! Het enige wat je nodig hebt is een computer met camera en internet. Jonette werkt met het voor jou gratis programma Zoom.

Je kunt er meer over lezen op Jonette Crowley haar website: https://centerforcreativeconsciousness.com/teachers-certification/  Het kan zijn dat de workshopdata op Jonette Crowley haar website nog niet juist zijn en dat er nog een fysieke locatie in Ede vermeld staat. Hier zijn de juiste data: De eerste drie dagen van de lerarenopleiding worden gehouden op zaterdag 27 juni, zondag 28 juni en dinsdag 30 juni. De laatste twee dagen worden gehouden op zaterdag 11 juli en zondag 12 juli. En alle dagen zijn dus online.

Je leert de workshop Soul Body Fusion® zowel live als online geven en als extra bonus mag je als voorbereiding op de lerarenopleiding gratis meedoen met de online Soul Body Fusion® practitioner cursus die Jonette Crowley geeft op zaterdag 20 juni en zondag 21 juni.

Soul Body Fusion leraar Arno van Dijk en Soul Body Fusion leraar Anneke Meijer zijn de organisers van Jonette Crowley. Je kunt je aanmelden middels een e-mail naar arno@urpichai.nl of via de het registratieformulier van bovenstaande websitelink.
Na aanmelding wordt je op de hoogte gehouden door de organisers.

Wil je graag de Soul Body Fusion® lerarenopleiding doen, maar kun je er in juni niet bij zijn of spreek je geen Engels, stuur dan een mail naar arno@urpichai om op de hoogte gehouden te worden van toekomstige, Nederlandstalige, Soul Body Fusion® lerarenopleidingen. We verwachten dat die vanaf najaar 2020 gegeven worden.