SBF Teacher opleiding

Soul Body Fusion® Teacher opleiding

Houd je van Soul Body Fusion en wat het kan doen voor mensen?
Wil je je verbinding met Soul Body Fusion® verdiepen?
Wil je Soul Body Fusion® workshops geven?
Wil je Soul Body Fusion® groepsessies geven?
Ben je al Soul Body Fusion® practitioner?
Dan is de Teacher opleiding iets voor jou!

Arno van Dijk en Anneke Meijer zijn door Jonette Crowley gecertificeerd als Master Teacher om de Soul Body Fusion® Teacher opleiding te geven.

De volgende Teacher opleiding in november 2024 wordt gegeven door Soul Body Fusion® Master Teachers Arno van Dijk en Anneke Meijer. Zondag 3, maandag 4 en dinsdag 5 november vinden plaats in conferentiecentrum de Poort in Groesbeek. Zaterdag 9 en zondag 10 november gaan online via Zoom. Deze opleiding wordt gegeven in het Nederlands. Reserveer vrijblijvend een plek met een mail naar arno-anneke@urpichai.nl.

Na het volgen van alle onderdelen gedurende deze 5 daagse training en het tekenen van de leraren-richtlijnen van Jonette Crowely ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® Teacher en mag je zelf Soul Body Fusion® practitioner workshops geven volgens de richtlijnen van Jonette Crowley.

Als Soul Body Fusion® Teacher ontvang je een digitale versie van het Soul Body Fusion® practitioner certificaat waarmee je zelf certificaten kunt maken voor je deelnemers. Tevens kun als Soul Body Fusion® leraar vermeld worden op Jonette Crowley’s website en op de Nederlandse Soul Body Fusion® website.

Meer praktische informatie over de inhoud vind je op de website van Centrum Arno & Anneke: www.urpichai.nl

Dit bericht is geplaatst in Soul Body Fusion. Bookmark de permalink.