Lerarenopleiding

Soul Body Fusion® lerarenopleiding in Nederland

Houd je van Soul Body Fusion en wat het kan doen voor mensen?
Wil je je verbinding met Soul Body Fusion® verdiepen?
Wil je Soul Body Fusion® workshops geven?
Ben je al Soul Body Fusion® practitioner?
Dan is de lerarenopleiding iets voor jou!

Arno van Dijk en Anneke Meijer zijn door Jonette Crowley gecertificeerd als Master Teacher om de Soul Body Fusion® lerarenopleiding te geven.

De volgende lerarenopleiding wordt gegeven door Arno van Dijk van woensdag 23 juni 2021 tm zondag 27 juni 2021. Deze opleiding wordt gegeven in het Nederlands.

Na het volgen van alle onderdelen gedurende deze 5 daagse training en het tekenen van de leraren-richtlijnen van Jonette Crowely ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® leraar en mag je zelf Soul Body Fusion® practitioner workshops geven volgens de richtlijnen van Jonette Crowley.

Als Soul Body Fusion® leraar ontvang je een digitale versie van het Soul Body Fusion® practitioner certificaat waarmee je zelf certificaten kunt maken voor je deelnemers. Tevens kun als Soul Body Fusion® leraar vermeld worden op Jonette Crowley’s website en op de Nederlandse Soul Body Fusion® website.

Meer praktische informatie vind je op zijn website arnovandijk.nl
Kun je juni 2021 niet of volg je de lerarenopleiding liever online, dan kun je je middels een e-mail naar arno@urpichai.nl op de geïnteresseerdelijst laten zetten voor de lerarenopleiding. Geef de svp de voorkeur voor live of online door.

Dit bericht is geplaatst in Soul Body Fusion. Bookmark de permalink.