SBF Teacher opleiding

Soul Body Fusion® Teacher opleiding in Nederland

Houd je van Soul Body Fusion en wat het kan doen voor mensen?
Wil je je verbinding met Soul Body Fusion® verdiepen?
Wil je Soul Body Fusion® workshops geven?
Ben je al Soul Body Fusion® practitioner?
Dan is de Teacher opleiding iets voor jou!

Arno van Dijk en Anneke Meijer zijn door Jonette Crowley gecertificeerd als Master Teacher om de Soul Body Fusion® Teacher opleiding te geven.

De volgende Teacher opleiding wordt gegeven door Arno van Dijk van woensdag 23 juni 2021 tm zondag 27 juni 2021 op een mooi gelegen locatie in Ede. Deze opleiding wordt gegeven in het Nederlands.

Na het volgen van alle onderdelen gedurende deze 5 daagse training en het tekenen van de leraren-richtlijnen van Jonette Crowely ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® Teacher en mag je zelf Soul Body Fusion® practitioner workshops geven volgens de richtlijnen van Jonette Crowley.

Als Soul Body Fusion® Teacher ontvang je een digitale versie van het Soul Body Fusion® practitioner certificaat waarmee je zelf certificaten kunt maken voor je deelnemers. Tevens kun als Soul Body Fusion® leraar vermeld worden op Jonette Crowley’s website en op de Nederlandse Soul Body Fusion® website.

Meer praktische informatie vind je op de website van Arno van Dijk: arnovandijk.nl
Kun je juni 2021 niet of volg je de Teacher opleiding liever online, dan kun je je middels een e-mail naar arno@urpichai.nl op de geïnteresseerdelijst laten zetten voor de Teacher opleiding. Geef de svp de voorkeur voor live of online door.

Dit bericht is geplaatst in Soul Body Fusion. Bookmark de permalink.