SBF Teacher opleiding

Soul Body Fusion® Teacher opleiding in Nederland

Houd je van Soul Body Fusion en wat het kan doen voor mensen?
Wil je je verbinding met Soul Body Fusion® verdiepen?
Wil je Soul Body Fusion® workshops geven?
Ben je al Soul Body Fusion® practitioner?
Dan is de Teacher opleiding iets voor jou!

Arno van Dijk en Anneke Meijer zijn door Jonette Crowley gecertificeerd als Master Teacher om de Soul Body Fusion® Teacher opleiding te geven.

De volgende Teacher opleiding wordt gegeven door Arno van Dijk, van vrijdag 22 oktober t/m zondag 24 oktober (22 oktober in Wageningen, 23 en 24 oktober online via Zoom) en van zaterdag 30 oktober tm zondag 31 oktober (online via Zoom) .  Deze opleiding wordt gegeven in het Nederlands.

Na het volgen van alle onderdelen gedurende deze 5 daagse training en het tekenen van de leraren-richtlijnen van Jonette Crowely ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® Teacher en mag je zelf Soul Body Fusion® practitioner workshops geven volgens de richtlijnen van Jonette Crowley.

Als Soul Body Fusion® Teacher ontvang je een digitale versie van het Soul Body Fusion® practitioner certificaat waarmee je zelf certificaten kunt maken voor je deelnemers. Tevens kun als Soul Body Fusion® leraar vermeld worden op Jonette Crowley’s website en op de Nederlandse Soul Body Fusion® website.

Meer praktische informatie vind je op de website van Arno van Dijk: arnovandijk.nl
Kun je oktober 2021 niet, dan kun je je middels een e-mail naar arno@urpichai.nl op de geïnteresseerdelijst laten zetten voor een volgende Teacher opleiding.

Dit bericht is geplaatst in Soul Body Fusion. Bookmark de permalink.